Algerens og algebehandling

Behov for algerens og algebehandling i Værløse eller omegn? Når din væg, mur og bygning er angrebet af alger, står GraffitiXperten klar til at hjælpe med algedræbende og miljøvenlige produkter – og til at give dig en flot væg igen uden spor af alger.

algerens og Algebehandling i værløse og Sjælland

Med tiden gror der mos, alger, skidt og andet snavs på bygningen. Det kan sjældent undgås, men man kan algebehandle facaden, så alger bliver fjernet, facadens levetid bliver forlænget og den oprindelige farve kommer tilbage. Hos GraffitiXperten sørger vi for effektiv algebehandling med miljørigtige produkter, så miljøet bliver skånet. Du kan bl.a. se eksempler fra vores arbejde i vores billedgalleri.

Algerens og algebehandling i Værløse og på hele Sjælland

En flot facade giver et godt førstehåndsindtryk, og det er altid dejligt at komme hjem til et pænt hus. Med tiden angriber alger dog vægge, mure og andre facader, hvilket ikke er specielt indbydende. 

Tag gerne fat i GraffitiXperten, hvis dine vægge trænger til en grundig, professionel algerens – så får du både fjernet alger og andet snavs, en nemmere vedligeholdelsesproces i fremtiden samt en flot facade, der ser næsten ud som ny. Vi står klar til at hjælpe på hele Sjælland samt Lolland, Falster og Møn.

En løsning efter dit behov

Når du ønsker at få udført en algebehandling, kan det gøres på to forskellige måder – de minder om hinanden, men slutningen af behandlingerne er anderledes. 

Når GraffitiXperten kommer forbi, smører vi algedræbende på området og lader det sidde i alt mellem et døgn til en uge efter ønske. Derefter kommer vi tilbage og skyller efter med kogende vand, så bakterier bliver fjernet og dræbt. Vi spuler med lavt tryk og benytter os af så lidt kemi som muligt, da vi tænker på miljøet.

Den anden mulighed er, at vi smører algedræbende på området og lader det sidde i et halvt år – så skyller regnen med tiden algerne væk. Det er en lidt billigere metode end den første, men ved den første mulighed ser du et resultat relativt hurtigt.

Få mere at vide om algerens og algebehandling

Har du brug for hjælp inden for professionel afrensning af graffiti, facade og alger? Så er du meget velkommen til at kontakte GraffitiXperten for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.