Graffitiafrensning i Værløse

Hos GraffitiXperten står vi klar med en professionel og effektiv graffitiafrensning i Værløse og resten af Sjælland, som både er skånsom og miljøvenlig – og efterlader din bygning næsten som ny igen.

Graffitiafrensning i Værløse og resten af Sjælland

Kommer du ud en morgen og opdager, at folk har været på spil om natten – og din væg nu er overtegnet med graffiti? Så er det GraffitiXperten, du skal ringe til! Vi sørger for at få fjernet graffitien så nænsomt som muligt med miljørigtige produkter, så overfladen bliver så god som ny igen. Du kan bl.a. se eksempler fra vores arbejde i vores billedgalleri.

Graffitirensning i Værløse på hele Sjælland

Nogle gange kan graffiti være flot, farverigt og kvikke landskabet op – derfor er der også mange, der vælger at bestille en professionel graffitimaler til at male sin bygning. Dog er tilfældet ofte, at graffiti bliver malet grimt af uprofessionelle og ødelægger udseendet på bygninger, hvor de ikke har fået lov til at male.

Har du været udsat for graffitihærværk, står GraffitiXperten klar til at rykke ud til graffitiafrensning på hele Sjælland samt Lolland, Falster og Møn. Vi sørger for at fjerne graffitien så nænsomt som muligt uden at ødelægge facaden.

Fokus på miljøet med skånsom afrensning

I den første del af afrensningsprocessen benytter vi os af blødgørende kemi, som ødelægger overfladen af graffitien. Derefter smører vi noget på, som suger graffitien ud af murstenene, og til sidst skyller vi det efter med noget neutraliserende kemi.

Til arbejdet benytter vi os udelukkende af miljøvenlige og skånsomme produkter, da vi har stort fokus på miljøet. Dermed er produkterne biologisk nedbrydelige: Efter 48 timer kan der ikke længere måles nogen former for kemi i jorden. 

Få mere at vide at om graffitiafrensning i Værløse og omegn

Har du brug for hjælp inden for professionel afrensning af graffiti, facade og alger? Så er du meget velkommen til at kontakte GraffitiXperten for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.