Facadeafrensning

Uanset hvilken facade og overflade, det drejer sig om, kan GraffitiXperten hjælpe dig med en professionel facadeafrensning i Værløse og omegn, så du får en holdbar løsning og en flot facade igen.

Facadeafrensning i Værløse og resten af Sjælland

Jo ældre en facade bliver, jo mere udsat er den for forskellige faktorer, som gør den slidt og grim. Trænger din facade til nyt liv igen, er du meget velkommen til at kontakte GraffitiXperten, der sørger for professionel facaderens, så din facade får en flot overflade igen. Du kan bl.a. se eksempler fra vores arbejde i vores billedgalleri.

Facadeafrensning i Værløse og hele Sjælland

Facader er konstant udsatte for en masse forskellige faktorer, der gør, at de bliver slidte og grimme med tiden. Det kan være alt fra sod, trafikfilm, bysmog og andet snavs, som sætter sig på facaden.

Har du en facade, som desværre har fået en masse snavs på sig, så tøv ikke med at kontakte GraffitiXperten – vi arbejder på hele Sjælland samt Lolland, Falster og Møn, og vi er klar til at give dig en flot facade igen med brug af nænsomme og miljørigtige produkter.

Mange års erfaring med facadeafrensning

Når processen begynder med afrensning af jeres facade, starter vi med at smøre rensevæske på. Dette bliver siddende i et døgns tid, så det kan opløse det forskellige snavs og smuds, der sidder på facaden. Derefter kommer vi igen og spuler kogende vand på facaden ved lavt tryk – på den måde ryger snavset væk på en skånsom måde, så facaden ikke bliver ødelagt, men står flot og næsten som ny igen.

Med over 15 års erfaring med facadeafrensning står vi også klar til at hjælpe jer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra jer!

Få mere at vide om facadeafrensning i Værløse og sjælland

Har du brug for hjælp inden for professionel afrensning af graffiti, facade og alger? Så er du meget velkommen til at kontakte GraffitiXperten for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.