Graffitibehandler i værløse

Professionel graffitibehandler i Værløse med over 15 års erfaring i branchen. GraffitiXperten er klar til at hjælpe med at afrense jeres overflader for graffiti, alger og andet snavs. Vi arbejder på hele Sjælland samt Lolland, Falster og Møn.
Professionel graffitibehandler i Værløs

Graffitibehandler i Værløse med mange års erfaring

Siden 2018 har GraffitiXperten hjulpet med effektiv og skånsom graffitiafrensning, facadeafrensning og algerens. Med over 15 års erfaring med forskellige former for afrensningsmetoder står vi klar til at tilbyde vores kunder en bred og komplet ekspertise inden for graffiti- og algebekæmpelse. 

Vi har stor fokus på miljørigtige produkter til vores rengøring, så de er let nedbrydelige i naturen. På den måde passer vi sammen bedst på vores klode.  

Professionel graffitibehandler i Værløse tilbyder afrens på hele Sjælland

Hos GraffitiXperten sørger vi for at få fjernet graffiti, alger og andet snavs så nænsomt som muligt med miljørigtige produkter, så overfladen bliver så god som ny igen.

Stort fokus på miljøet

Hos GraffitiXperten prioriterer vi hensyntagen til miljøet som noget meget væsentligt og et stort fokuspunkt, hvilket afspejler sig i de produkter, vi benytter til afrensningsopgaver. Vi bruger derfor udelukkende produkter fra førende producenter af afrensningsmidler, der også har stort fokus på biologisk nedbrydelige produkter.

Sjælland og øerne

GraffitiXperten står klar til at rykke ud på hele Sjælland samt Lolland, Falster og Møn – så det er bare om at ringe og høre om mulighederne! Vi arbejder for alle, der ønsker vores hjælp, hvor vores kunder bl.a. omfatter kommuner, boligselskaber, ejer- og andelsboligforeninger, detailmarkedet samt private og andet erhverv.

Få mere at vide

Har du brug for hjælp inden for professionel afrensning af graffiti, facade og alger? Så er du meget velkommen til at kontakte GraffitiXperten for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.